Richard Maas Tweewielers
 

 

Goede kwaliteit tweedehandse- fietsen in Eindhoven?

 Op zoek naar een betrouwbare fiets maar wilt u liever niet de nieuwprijs betalen? Wij hebben een grote collectie tweedehandse fietsen in Eindhoven beschikbaar. Voordat de fietsen bij ons in de winkel komen, controleren wij deze nauwkeurig. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de fiets naar behoren werkt, waardoor u niet voor verrassingen komt te staan. Een ander bijkomend voordeel is dat u met het kopen van een tweedehandse fiets uw steentje bijdraagt aan een beter milieu. Er zijn namelijk geen nieuwe onderdelen nodig om de fiets in elkaar te zetten. Daarnaast hoeft de fiets niet op een lange transportrit wat weer CO2-uitstoot bespaart. Bovendien fietsen alle tweedehands fietsen nog uitstekend! Bent u benieuwd naar het gehele assortiment tweedehandse fietsen in Eindhoven? Breng een bezoek aan onze winkel!


 

Contact opnemen 

Selectieproces tweedehandse fietsen in Eindhoven

Benieuwd hoe het selectieproces in zijn werk gaan bij ons aanbod tweedehandse fietsen in Eindhoven? Zodra wij de fietsen binnenkrijgen in onze winkel worden ze aan een grondige inspectie onderwerpen. Op het eerste gezicht zien ze er soms goed uit maar dat wil nog niet zeggen dat de fiets ook goed fietst. In onze fietsenwinkel in Eindhoven controleren wij daarom nauwkeurig of alles nog naar behoren werkt. Wanneer het nodig is om de fiets te repareren voeren wij een reparatie uit. Eigenlijk is de fiets dan weer helemaal als nieuw! Zo heeft u straks nog jaren plezier van een tweedehands fiets. Wilt u geld besparen en uw steentje bijdragen aan een betere milieu? Maak dan een keuze uit onze ruime collectie tweedehandse fietsen in Eindhoven.


Nieuwe fietsen

 

 Nieuwe fietsen en service en onderhoud

 Naast fietsenwinkel zijn wij ook fietsenmaker in Eindhoven. Zo kunt u profiteren van een full service op het gebied van rijwielen. Wij verzorgen de reparatie, onderhoud en verkoop van nieuwe en gebruikte fietsen. Deze services gelden ook allemaal voor e-bikes. Bij de verschillende categorieën kunt u alvast een kleine impressie van aan ons aanbod bekijken. Hierin ziet u terug dat wij veel fietsen hebben van het merk Union en Pointer. Als betrouwbare leverancier van deze merken voorzien wij u graag van vakkundig advies en onderhoud. Daarnaast is het altijd mogelijk om een proefrit te maken. Dit geldt uiteraard ook voor ons aanbod tweedehandse fietsen in Eindhoven. Toe aan een nieuwe fiets? Bekijk het assortiment online of kom langs in de winkel!


Neem contact op

 


 
E-mailen
Bellen