Richard Maas Tweewielers
 


Fietsenwinkel in Eindhoven met nieuwe en gebruikte fietsen

 Bent u op zoek naar een fietsenwinkel in Eindhoven waar u keuze hebt uit een groot assortiment nieuwe en gebruikte fietsen? In onze winkel staat al een mooie selectie voor u klaar met merken zoals Union en Pointer. Ook wanneer u op zoek bent naar een e-bike voorzien wij u graag van advies. Voldoet de fiets die u nu heeft niet meer aan uw behoeftes? Onze medewerkers in onze fietsenwinkel in Eindhoven denken graag met u mee bij het uitzoeken van een nieuwe fiets. Misschien bent u op zoek naar een fiets waar u iedere dag een grote afstand mee naar het werk kunt fietsen of zoekt een fiets die u bruikbaar is voor kleine afstanden in de stad. Voor ieders behoeftes hebben wij een geschikte fiets in ons assortiment beschikbaar. Benieuwd naar de verschillende modellen en types? Wees welkom in onze fietsenwinkel in Eindhoven en bekijk de verschillende types fietsen. 

Ja, Ik wil een afspraakVerschillende hoogwaardige merken bij fietsenwinkel in Eindhoven

 Wilt u ervan verzekerd zijn dat uw fiets is bestand tegen het vaak grille weer in Nederland? In onze fietsenwinkel in Eindhoven hebben wij een divers assortiment Pointer fietsen die hierop uitgerust zijn. Deze staan bekend om hun goede prijs-kwaliteit verhouding en zijn beschikbaar in hippe en unieke modellen. Bovendien staat kwaliteit hoog in het vaandel wat in alle details is terug te zien. De verschillende fietsen van Pointer zijn opgedeeld in 5 rubrieken. Zo is er bijvoorbeeld de ‘E-line’ collectie waar de e-bikes onder vallen en is er een ‘sportline’ voor de sportievelingen onder ons. Op al onze fietsen is het mogelijk om een proefrit te maken en bent u verzekerd van vakkundig advies. Ziet u zichzelf al op een van de Pointer fietsen een mooie ronde maken? Maak direct een afspraak om een proefrit in te plannen.


Gebruikte fietsen Op de fiets door Eindhoven met een Union fiets

 Bent u op zoek naar een fiets van Union? Als fietsenwinkel in Eindhoven zijn wij de betrouwbare leverancier van dit robuuste fietsenmerk. Daarnaast staat Union bekend om zijn stadsfietsen waarmee u gemakkelijk korte afstanden door Eindhoven fietst. Union maakt al sinds 1904 stadsfietsen dus weten ze precies waar dit type fietsen aan moeten voldoen om er zo veel mogelijk fietsplezier aan te beleven. Naast stadsfietsen biedt Union een ruim assortiment transportfietsen, dames- en herenfietsen en diverse typen e-bikes. Kom langs in onze fietsenwinkel in Eindhoven om een proefrit te maken! Wist u dat wij ook veel keuze hebben in tweedehandse fietsen in Eindhoven? Neem een kijkje in de webshop of kom langs!Neem contact op
 
E-mailen
Bellen