Richard Maas Tweewielers
 

 Fietsenmaker in E indhoven voor alle soorten fietsen

Is uw remkabel kapot gegaan? Of moeten de remblokken worden vervangen worden? Als fietsenmaker in Eindhoven kunt u bij ons terecht voor de reparatie van alle merken en type fietsen. Ook wanneer u uw fiets via internet heeft gekocht, staan wij klaar om reparaties uit te voeren! Wij hebben een ruime werkplaats waar wij de fietsen repareren. Onze monteurs gaan secuur en vakkundig te werk bij het repareren van uw fiets. Daarnaast komt u niet voor verrassingen te staan want wij bieden volledige transparantie in onze prijzen. Is uw fiets toe aan onderhoud? Ook dat verzorgen wij graag voor u!  Om uw fiets in goede staat te houden en zo lang mogelijk mee te laten gaan, is frequent onderhoud namelijk belangrijk. Zowel voor e-bikes als voor gewone fietsen bieden wij een onderhoudsservice aan. Wilt u meer weten over onze services als fietsenmaker in Eindhoven? Neem gerust contact met ons op!  • Pand
  • 20181025_102421[1]
  • 2 altra
  • 20190116_163005
  • 20190116_163148
  • 20191001_092732
  • 20191003_112528_1


Ja, Ik wil een afspraak


 

Fietsenmaker in Eindhoven en diverse diensten

 Als fietsenmaker in Eindhoven zijn wij gespecialiseerd in het repareren van uw fiets. Zo is het mogelijk dat wij uw binnenband of protectielevel vervangen. Is de trapas defect? Dan repareren wij dat ook vakkundig voor u! Andere reparaties die wij vaak tegenkomen is het vervangen van remkabels of het plaatsen van nieuwe versnellingskabels. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor nieuwe remblokken, zowel mechanisch, hydraulisch als voor een e-bike. Bemerkt u dat uw ketting ratelt of niet soepel loopt? In dat geval kunnen er verschillende dingen aan de hand zijn. Wij kijken graag wat er vervangen moet worden zodat u straks weer veel fietsplezier kunt beleven! Kom langs in onze fietsenwinkel in Eindhoven om uw fiets te laten repareren of maak een afspraak door te bellen naar 040-2461914.


Actie bekijken
 

Problemen met de wielen of verlichting

 Zijn er problemen met de wielen van uw fiets of werkt de verlichting niet meer? Als fietsenmaker in Eindhoven komen wij van alles tegen en weten precies hoe we welk probleem moeten oplossen. Soms is het nodig om een compleet wiel over te spaken en wij nemen dit tijdrovende karwei graag uit handen. Is er maar een spaak los? Dan zorgen wij ervoor dat dit wordt opgelost. Verder komen wij regelmatig verlichtingsproblemen tegen. Het is zaak dat dit snel wordt verholpen anders riskeert u een boete. Heeft uw fiets problemen? Als fietsenmaker in Eindhoven repareren wij uw fiets vakkundig en snel. Maak direct een afspraak! Of bent u op zoek naar tweedehandse fietsen in Eindhoven? Ook op dit gebied zijn wij gespecialiseerd en voorzien wij u dus graag van advies.


E-biks
 
E-mailen
Bellen